Aktuelne vijesti

Konkursi Akademije cjeloživotnog učenja eMPIRICA

Izgradite uspješan tim: uložite u edukaciju svojih zaposlenika

"Nakon što ste pažljivo odabrali tim saradnika koji će raditi za vas potrebno ih je educirati i upoznati s procesima rada i s onim što vi očekujete o njih. Uspješne firme maksimalno se trude da njihovi zaposlenici popune praznine u znanju organizirajući im stručne i treninge takozvanih soft skills vještina.

Uspješni poduzetnici shvaćaju da su zaposlenici njihova najvrednija imovina i da se isplati svaka marka koju ulože u to. Upravo firme s najobrazovanijim i najiskusnijim radnicima vladaju na tržištu.

Često poduzetnici postavljaju pitanje: 'Šta ako uložim novac u njihovu edukaciju pa oni onda odu i napuste firmu?' A zamislite da ne uložite novac u edukaciju svog tima, a oni ostanu kod vas? Šta tada? Kako mislite konkurisati na tržištu i ostvarivati profit s needuciranim timom? Što će se dogoditi ako pokušate uštedjeti novac na pogrešnim stvarima tako što nećete ulagati u svoj tim? Tada ćete ili propasti ili ispasti iz biznisa. Ili još gore, ostat ćete prosječna firma."

PRIJAVU ZA PROGRAME EDUKACIJE POPUNITI OVDJE 

Visoka škola računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA u Brčko distriktu BiH jedina je visokoškolska ustanova ovog tipa u široj regiji koja, pored visokoškolskog obrazovanja, pruža i usluge cjeloživotnog obrazovanja. Kvalitet koji nas izdvaja jeste Akademija cjeloživotnog učenja eMPIRICA -  ACU eMPIRICA koja se bavi pružanjem renomirane informatičke i poslovne edukacije za pojedince i kompanije.

Kompanije modernog evropskog profila permanentno insistiraju na unaprijeđenju poslovne izvedbe i podizanju svoje profesionalnosti na viši nivo. Da bi bili još uspješniji u poslu koji radite potrebno je da ojačate svoje stručne kompetencije primjenom novih pristupa svakodnevnom poslovanju.

Akademija cjeloživotnog učenja eMPIRICA vam nudi napredne programe, seminare i treninge informatičke i poslovne edukacije kojima ćete unaprijediti svoje znanje, poslovanje, efikasnost i  profesionalnu izvedbu. 

  • Program Cisco akademije mrežnih tehnologija OTVOREN KONKURS, nastava počinje nakon formiranja kompletne grupe. O načinu organizacije i izvođenja programa Cisco akademije na Lokalnoj Cisco akademiji VS eMPIRICA pročitajte OVDJE
  • IC³ program informatičke pismenosti, OTVOREN KONKURS, nastava počinje nakon formiranja kompletne grupe.
  • Programi i treninzi poslovno komunikacijskih vještina u saradnji sa renomiranom kućom Halpet d.o.o. iz Zagreba (www.halpet.hrKONKURS. PROMOTIVNE CIJENE za zatvorene treninge (grupa polaznika iz iste kompanije) pripremljene i izvedene prema specifičnim zahtjevima kompanije-klijenta!

O PROGRAMIMA AKADEMIJE CJELOŽIVOTNOG UČENJA eMPIRICA

CISCO akademija mrežnih tehnologija (CISCO Networking Academy)

Cisco Akademija Mrežnih Tehnologija postoji u 165 zemalja svijeta i u svakoj se odvija po istovjetnom principu. Program obuke traje 280 sati, kroz četiri semestra. Cisco certifikati su priznati u cijelom svijetu, jer garantuju posjedovanje praktičnih i teoretskih znanja neophodnih za kvalitetno projektovanje mrežnih sistema, njihovu uspostavu i održavanje u institucijama i firmama svih djelatnosti. O načinu organizacije i izvođenja programa Cisco akademije na Lokalnoj Cisco akademiji VS eMPIRICA pročitajte ovdje.

Programi informatičke pismenosti

IC³ je globalni edukacijski i certifikacijski program dizajniran za sticanje i certifikaciju digitalne pismenosti u oblasti osnova korištenja računara i Interneta. To je prvi certifikat priznat od strane National Skill Standards Board (NSSB). Najnoviji  IC³ program poznat kao IC3-GS4 (Global Standard 4) je ažuriran za korištenje Microsoft Windows 7 OS i Microsoft Office 2010 paketa. IC³ uključuje module: Computing Fundamentals, Key Applications, Living Online.

Namijenjen je onima koji žele povećati nivo informatičkih znanja u svrhu proširenja mogućnosti za zapošljavanje. Diplome osnovne informatičke pismenosti otvaraju vrata za radna mjesta na kojima se traži znanje rada na računaru i Internetu.

Programi poslovno komunikacijskih vještina

Programi poslovno komunikacijskih vještina se nude u saradnji sa renomiranom edukacijskom kućom HalPet poslovna komunikacija d.o.o. iz Zagreba (www.halpet.hr), čiji stručnjaci već petnaest godina omogućavaju treninge poslovnim ljudima i vodećim firmama iz cijele Hrvatske.

Programi poslovno komunikacijskih vještina sastoje se od programa: menadžerskih vještina, komunikacijskih vještina, poslovnog engleskog jezika, prodajnih vještina i drugih modernih tehnika kojima se poboljšava profesionalna izvedba.

Komunikacijske vještine

Menadžerske vještine

Prodajne vještine  

Osobni razvoj i osobna efikasnost

Why to Choose to Study at eMPIRICA

College of Computer Science and Business Communications eMPIRICA in Brcko District BiH offers truly unique study programmes in BiH and high quality access to educational process, which puts students' demands and needs in focus.

Read more

 

Top 10

Ten reasons why to study at College of Computer Science and Business Communications eMPIRICA

Read more

 

Dual Diploma-Transnational Study Programme

eMPIRICA College and Ljubljana School of Business received in September 2012 from the Slovenian Quality Assurance Agency for Higher Education NAKVIS (www.nakvis.si) authorisation to conduct transnational Business Informatics studies and issue BIH-SLO diplomas.

Read more

 

Price List- Tuition that Covers all Studies Expenses

Dear students, so as to make your studies more financially affordable, keeping a high level of quality we have devised a scholarship that covers all your expenses during the studies.

Read more

 

Recognition of Exams and Industry Certificates

We believe that many of you partly received education at other higher education institutions. We recognise your every knowledge which is connected to out study programme.

Read more

 

Certiport Testing Centre

In November 2012, College of Computer Science and Business Communications eMPIRICA became Certiport testing centre.

Read more
 

Local Cisco Networking Academy VS eMPIRICA

Local Cisco Networking Academy eMPIRICA

Read more

 

 

 

 

YouTube Channel