Aktuelne vijesti

Najava treninga Efikasna komunikacija i Prodajne vještine u BIT centru u Tuzli

 

Unaprijedite svoje poslovno komunikacijske vještine uz treninge Efikasna komunikacija i Prodajne vještine

18. i 19. aprila 2012. godine u BIT centru u Tuzli

Akademija cjeloživotnog učenja Visoke škole računarstva i poslovnih komunikacija eMPIRICA Vas, u saradnji sa svojim partnerima: edukacijskom kućom Halpet d.o.o. Zagreb (www.halpet.hr) i firmom Procom d.o.o. Tuzla, poziva da se prijavite na jednodnevne treninge poslovno komunikacijskih vještina:
  • Efikasna komunikacija, trening će se održati u srijedu, 18.04.2012. godine sa početkom u 9:00 sati u BIT centru, Trg slobode 16, Tuzla.
  • Prodajne vještine, trening će se održati u četvrtak, 19.04.2012. godine sa početkom u 9:00 sati u BIT centru, Trg slobode 16, Tuzla.

Trening Efikasna komunikacija je namijenjen direktorima, menadžerima, voditeljima odjeljenja i timova, stručnjacima za pojedina područja (prodaja, marketing, IT...) te svim ljudima koji žele unaprijediti komunikaciju u poslovnom i privatnom životu.

Trening Prodajne vještine je namijenjen prodajnim predstavnicima, voditeljima prodajnih timova, voditeljima prodaje i voditeljima ključnih klijenata, odnosno za potrebe svih zaposlenika u prodaji.

Naše treninge izvode certificirani treneri firme Halpet d.o.o. Zagreb, prema Halpet LPC® (Learn, Practice, Communicate) metodi, koja je nastala 2001. godine kao rezultat dugogodišnjeg rada HalPet stručnjaka u edukaciji odraslih. Metoda je razvijena za potrebe poslovnih ljudi koji žele, trebaju i očekuju vidljive i odmah primjenljive rezultate učenja u stvarnom poslovnom i privatnom okruženju.

Rad je organizovan u malim grupama od 15 učesnika, koji predviđa: analiziranje potreba ciljane grupe polaznika, modeliranje i izrada treninga prema potrebama grupe, interaktivan i praktičan rad uz korištenje profesionalne opreme, nastavne materijale, analizu evaluacije i prijedlog za daljnju edukaciju.

Struktura treninga: 30% teorijska obrada sadržaja, 60% praktičnog rada u grupama, 10% individualnog rada.

Promotivna cijena jednog dana treninga je 199,00 KM. U cijenu su uključena predavanja, prezentacije i pisani materijali, ručak, osvježenje u pauzama, potvrda o učešću na treningu.

Za više informacija o našim treninzima i programima cjeloživotne edukacije molimo pogledajte ovdje.

Firme modernog evropskog profila permanentno insistiraju na unaprijeđenju poslovne izvedbe i podizanju svoje profesionalnosti na viši nivo. Da bi bili još uspješniji u poslu koji radite potrebno je da ojačate svoje stručne kompetencije primjenom novih pristupa svakodnevnom poslovanju.

Uvjereni da ćemo i ovim treninzima iz naše bogate ponude programa cjeloživotne edukacije doprinijeti unaprijeđenju Vaših poslovno komunikacijskih vještina koje su značajne za Vas kao pojedinca kao i za Vašu kompaniju, srdačno Vas pozdravljamo, te Vas molimo da prijavu za učešće na treninzima pošaljete na naš e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ili na fax: 035 363 991, ili se prijavite putem naše web stranice ovdje.

Why to Choose to Study at eMPIRICA

College of Computer Science and Business Communications eMPIRICA in Brcko District BiH offers truly unique study programmes in BiH and high quality access to educational process, which puts students' demands and needs in focus.

Read more

 

Top 10

Ten reasons why to study at College of Computer Science and Business Communications eMPIRICA

Read more

 

Dual Diploma-Transnational Study Programme

eMPIRICA College and Ljubljana School of Business received in September 2012 from the Slovenian Quality Assurance Agency for Higher Education NAKVIS (www.nakvis.si) authorisation to conduct transnational Business Informatics studies and issue BIH-SLO diplomas.

Read more

 

Price List- Tuition that Covers all Studies Expenses

Dear students, so as to make your studies more financially affordable, keeping a high level of quality we have devised a scholarship that covers all your expenses during the studies.

Read more

 

Recognition of Exams and Industry Certificates

We believe that many of you partly received education at other higher education institutions. We recognise your every knowledge which is connected to out study programme.

Read more

 

Certiport Testing Centre

In November 2012, College of Computer Science and Business Communications eMPIRICA became Certiport testing centre.

Read more
 

Local Cisco Networking Academy VS eMPIRICA

Local Cisco Networking Academy eMPIRICA

Read more

 

 

 

 

YouTube Channel